Forslag til nytt navn på Norges nasjonalparkkommuner og nasjonalparklandsbyer ønskes!

Hvem Norges nasjonalparkkommuner og nasjonalparklandsbyer består av går klart fram av navnet, men det kan være at det er i lengste laget. Det finnes IT-systemer som ikke har plass til så lange navn…
I den anledning utlyser vi herved en liten konkurranse hvor vi ber om forslag til et kortere navn. Navnet må gjerne si noe om hvem eller hva vi er. Vår visjon og vårt formål kan kanskje bidra til din kreative tankeprosess. De lyder slik:
Visjon: «- det beste vertskap for tilrettelagte opplevelser av natur- og kulturarv»
Formål: » Å stimulere og bidra til lokal verdiskaping og næringsutvikling med grunnlag i merkevaren Norges nasjonalparker».
Årsmøtet 13. juni 2018 i Engerdal får i oppgave å vedta nytt navn om styret vurderer noen av forslagene gode nok. Du har tiden fram til 1. mars 2018 med å sende inn forslag. Forslag sendes til post@npkl.no. Tittelen på e-posten skal være «Forslag til nytt navn på NPKL». Legg ved din kontaktinformasjon i tilfelle det er ditt forslag som fører til navnebytte, slik at vi vet hvor premien skal sendes.